Sam & Lot

Peuterspeelzaal (POV)

Peuterspeelzaal Sam en Lot is een VVE locatie gevestigd in een klaslokaal in Basisschool Sint Stephanus in Bornerbroek. Wij bieden kinderen van 2 tot 4 jaar mogelijkheden om te spelen, elkaar te ontmoeten en zich te ontwikkelen. Je kind begint dan goed voorbereid aan de basisschool.

Per jaar behandelen wij 10 thema’s. Hiervoor gebruiken wij de methode piramide digitaal. Deze thema’s sluiten vaak aan op de thema’s van school. Hierbij doen wij activiteiten die passend zijn bij het thema van dat moment. Wij gebruiken hierbij dagritme kaarten waardoor de peuters precies weten wat ze moeten doen. Ook werken wij met wiskids (rekenen voor peuters)
Samen met de kleuters doen we vaak activiteiten samen. Onder andere een uitstapje naar de bieb, sinterklaas en carnaval. Ook spelen wij samen buiten. Wekelijks komt Fit&Fun langs om een gymles te verzorgen.

Wij vinden het belangrijk dat we een goede aansluiting hebben met school. Zo is de overstap naar de basisschool ook minder groot en maken de kinderen alvast kennis met het dagritme.

Openingstijden:
maandag t/m donderdag 8:30 tot 12:30

Ben je geïnteresseerd?
De deur staat altijd open en voor vragen kun je mailen naar povsamenlot@humankind.nl
Website Sam en Lot

Of bellen naar 0742051691